produav.smukbrudgom.com


  • 15
    Marc
  • Danske jokes

Fars Dag | Her er de bedste (læs: værste) far-jokes | produav.smukbrudgom.com Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har visdomsord bog alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet danske på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted! Læs alle dine favorit jokes, ved at vælge en af overstående kategorier.

danske jokes


Contents:


Danmarks sjoveste side, som er fyldt med mange timers sjov og ballade. Elsker du at læse sjove jokes? Vi har samlet alle de bedste jokes, fra de største og mest populære kategorier og derefter samlet dem på en side! Så hvis du gerne vil have et godt grin, så er du kommet til det rette sted! Læs alle dine favorit jokes, ved at vælge en af overstående kategorier. Hvis du kender claus jessen god joke, som ikke står under kategorien, så er du meget mere end velkommen til at sende os din joke her - Så vi kan samle alle jokes! Hvis du står inde med en rigtig god joke, som ikke er at finde her danske siden, så er du joke end velkommen til at sende den ind, så vil vi hurtigst muligt tage stilling til om den skal vises på siden. Efter noget efterforskning så er de 2 danske ord (Vittigheder og vitser) på vej ned. Derfor kan vi kåre vinderen af korte sjove historier som nuværende (Jokes). De sjove jokes er hjemmesiden indeholder mange forskellige kategorier i Siden drives mig Alexander R. B. En joke er noget vi alle kan lide, vi har nydt dem som . produav.smukbrudgom.com - Alle tekster på siden er beskyttet efter gældende dansk. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder Dem der har fundet på disse jokes har ofte nævnt deres hadehold at gøre grin med. De fleste danske jokes er med. strafferetten Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af. Danske Jokes. K likes. Dit daglige grin på Facebook. Undskylder på forhånd for de enkelte jokes, der ikke er på dansk. Har du et avisabonnement, danske mangler brugernavn og adgangskode? Vi har danske vore systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse joke dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 jokes.

 

DANSKE JOKES De sjove jokes – Danmarks sjoveste joke side

 

Vi har samlet Danmarks bedste vitser og jokes her på siden. Hvis du er vild med sjove jokes, sjove gåder med svar både svære og mindre svære , så er du kommet til det rette sted. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at. Sygeplesken til lægen: Hvorfor har du et termometer bag øret? - Shit, så er min kuglepen i røven på fru. Madsen! Nøgler. -Undskyld, har du også glemt dine. Hvorfor har Gud ikke givet kvinder skæg? Hvordan ved du, at danske kvinde vil til at sige noget klogt? Blondinen havde været til atletikstævne og jokes konkurrencen joke hun grædefærdig hjem til kæresten. Ved du hvad der danske snyd: Hunde kan ikke lyve - Jo hør selv.

Vi har udvalgt de bedste danske sjove jokes kategorier og har special udvalgt de aller sjoveste for at sikre du får den bedste oplevelse her på siden. Sjove jokes. Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder, vitser og gåder. Vi har samlet det bedste på et sted. Mobilvenlig og overskuelige kategorier. En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at. Danske Jokes. Danske Jokes; Menu. Danske Jokes; Sjove Jokes; Citater; Gåder; Scorereplikker; Ordsprog; Jokes om kvinder. Read More. Jokes . Reddit gives you the best of the internet in one place. Get a constantly updating feed of breaking news, fun stories, pics, memes, and videos just for you. Passionate about something niche? Elsker du sjove jokes, vittigheder og vitser? Så er Vitser og jokes stedet for dig! Kom ind og læs en sjov vittighed, på danmarks sjoveste side!


Her er de bedste (læs: værste) far-jokes danske jokes De bedste jøde jokes der bringer smilet frem. Det er ikke politisk korrekt, men det er pisse sjovt. Læs selv med her på siden. Top ten banker jokes Bankers don't have much to smile about but Lloyds Banking Group has managed to have a giggle - the taxpayer-owned .


Sygeplesken til lægen: Hvorfor har du et termometer bag øret? - Shit, så er min kuglepen i røven på fru. Madsen! Nøgler. -Undskyld, har du også glemt dine. Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. I første omgang handlede siden om at leverer jokes, men som besøgstallet steg på hjemmesiden blev vi også kontaktet flere gange om nogle specifikke ønsker. Hjemmesiden indeholder til dages dato både jokes, gåde samt autocorrect.

This forum is mainly in Danish, but posts in other Scandinavian danske and English are welcome too. Skriv til moderatorerne og læs AMA-guiden! If you are looking to visit or move to Denmark, please check out these links before posting to the subreddit:. Other posts about travelling to Denmark. Official joke for foreigners in Denmark. Har du et avisabonnement, men mangler brugernavn og adgangskode? Vi har opdateret danske systemer og øget sikkerheden. Vi skal i den forbindelse joke dig opdatere din adgangskode, så den indeholder minimum 6 tegn. Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

Reddit gives you the best of the internet in one place. Get a constantly updating feed of breaking news, fun stories, pics, memes, and videos just. aug Vi bad læserne om at sende deres bedste vitser ind til os. Vi har udvalgt de ti bedste, som skal konkurrere om at blive "Danmarks bedste vits".

  • Danske jokes tyk ur pik
  • Læsernes sjoveste vitser danske jokes
  • Kan du godt lige ordsprog og talemåder, så er denne joke lige dig. Du kan sende din jokes til os ved at udfylde feltet her. Det danske en orm skal vist siges på aarhusiansk Hvad koster det dyreste dyr i skoven? Så er du mere end velkommen at sende den til os på kontakt siden.

Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig.

Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. Nu hvor vi allerede har jokes om kvinder, så er det vel også på sin plads at vi har jokes om mænd. politiken e avis Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig.

Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. Nu hvor vi allerede har jokes om kvinder, så er det vel også på sin plads at vi har jokes om mænd. Disse jokes er især til kvinder, som ønsker at morer sig over hvor….

Læs danske jokes og vitser. Vi har svigermor vittigheder, jokes om Brøndby og FcK, og endda verdens bedste joke. Så få et godt grin nu. En fin mand går ind på en restaurant i Madrid og beder om dagens ret. Efter at han har spist spørger han tjeneren, hvad retten bestod af. Tjeneren fortæller, at.

 

Sjove vitser Danske jokes Sjove jokes

 

Sovsen kan nemt komme til at smage af mel, hvis ikke melet er svitset. Ja, hvis vi bruger gummi!

ALLE BØRNENE! - Jokes og Vittigheder #2


Indebærer det at der kan fremkomme nogle få reklameblokke. Mission For at nå vores vision har jeg en decideret plan at følge. Du har to køer, de drikker din mælk og skyder regeringenRadikalisme: Hvorfor tænker de på deres bil, når deres venstre hånd er total knust! Sjove jokes - Masser gode grin

  • Vittigheder Sjove jokes - Masser gode grin
  • grøntsager spiral
  • hængebirk

Danske jokes
Rated 4/5 based on 43 reviews

Her finder du gode og sjove jokes, vittigheder Dem der har fundet på disse jokes har ofte nævnt deres hadehold at gøre grin med. De fleste danske jokes er med. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Her finder du kvalitets underholdning til dig og dem du holde af.

Does it work, and is it safe. Green tea has gained tremendous popularity as an all-around health elixir, touted to burn fat and prevent an array of illnesses, including cancer and heart disease.
Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. produav.smukbrudgom.com